Gezichtsbehandeling

PCN2® SYSTEM
Met het PCN2® system is de volgende stap in cosmetica gezet. De nieuwste manier van samenstellen, zonder bijwerkingen maar oplossingsgericht. De Cenzaa producten werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering.

ALS EERSTE TER WERELD
In samenwerking met vooraanstaande labatoria – een team van farmaceuten, dermatalogen en huidtherapeuten – ontwikkelde Cenzaa het PCN2® system. Deze revolutionaire uitvinding is gelieerd aan de medische wetenschap.
Gepatenteerde formules in ongekend hoge concentraties zijn in elk Cenzaa product verwerkt en heeft haar unieke werking met bewezen effecten. Het PCN2® system zorgt voor een structurele verbetering in uw gezondheid, schoonheid en happiness.

CENZAA 6 STAPPENPLAN
Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen.

6 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR HUIDVERBETERING
Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. U vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Diepte reiniging
Stap 3: Complex
Stap 4: 24H Crème
Stap 5: Masker
Stap 6: Beschermen

Bag-in-Bottle Technologie

UNIEK IN NEDERLAND
Cenzaa concentreert zich volledig op professionele verzorging met natuurlijke werkstoffen. We streven voortdurend naar perfectie en onze innovatiekracht overtreft continu de recente wetenschap en marktontwikkelingen, dit keer op het gebied van de verpakking.

Om de zeer hoge concentratie werkstoffen te behouden worden Cenzaa producten verpakt in het unieke technologische ‘bag-in’bottle’ systeem. Het zuurstofdichte systeem van Cenzaa garandeert nu nog beter de houdbaarheid van werkstoffen voor optimale huidverbetering!

WIST U DAT?
De meeste cosmeticamerken hun crèmes verpakt hebben in een pot met een schroefdop, hierdoor verliezen vele werkstoffen binnen 24-uur hun werking. Daarom zijn de geadvanceerde producten van Cenzaa verpakt in het unieke zuurstofdichte ‘bag-in-bottle’ systeem en behoudt daardoor de zeer hoge concentratie werkstoffen.

schuifbanner_nieuw-113

BEHANDELINGEN

Cenzaa Quik Cleansing…………( 30 min) € 35
Reinigen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, en een dag/nacht crème.

Cenzaa Advanced Skincare…………( 60 min) € 50
De perfecte behandeling om kennis te maken met de Cenzaa behandelingen,met de 6 stappen huidverbeteringsprogramma van Cenzaa.
Dit is een unieke want be a VIP kennismakingsbehandeling van 45 minuten waar Welness en huidverbetering hand in hand gaan.

unknown-3   unknown-4

Cenzaa Impressions ……………. (60min) €60
Een ontspannende huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2 system.
Ervaar in 60min wat Cenzaa te bieden heeft. Uw ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom en geurreis naar warme oorden.

unknown-5

Cenzaa Moments………….(90 min) €67
Verras uzelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massage technieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2 system!
Gun uzelf de serene Cenzaa Moments welnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Alle zintuigen worden getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

unknown-6

Cenzaa Weda…….(105 min) €77,50
Laat u verassen tijdens deze wellness behandeling met knisperende pakjes.
Geniet van de betoverende massages en delicate geuren tijdens deze unieke gezichtsbehandeling. Met eeuwenoude Indiase beautyrituelen wordt de huid met zacht knisperende en geurende kruidenbundels behandeld wat zorgt voor complete Well-being.
Totale ontspanning in combinatie met huidverbeterende en bijzondere massages maken deze behandeling van 105 min tot een unieke beleving.

unknown-8

 

HEALTHY BEAUTY BOOST TREATMENT (60 min) € 60
New York is een walhalla als het gaat om voeding en gezondheid! The stad waar een gezonde levensstijl en healthy food samen gaan met een druk bestaan. Tijdens deze Healthy Beauty Boost ervaart u in no time resultaat en ervaart u de kracht van de hoogwaardige producten uit de NWYRK collection.
– Maximale doorbloeding met de Dry Skin Brushing
– intensieve huidvernieuwende peeling
– Liftende massage met Caviar Ampul
– Professioneel huidadvies & een gezonde smoothie

unspecified-4

HIGH CLASS CAVIAR TREATMENT (90min) € 75
New York zo luxueus en glamoureus mogelijk beleven? Maximale huidverbetering, unieke massages, betoverende geuren en de hoogwaardige producten uit de NWYRK collection zijn kenmerkend voor deze treatment vol luxe en glamour! Enjoy this New York Special and make your skin smots, soft en shining!
– Maximale doorbloeding met de Dry Skin Brushing
– Intensieve huidvernieuwende peeling
– Liftende massage met Caviar ampul
– Sensationele massage met de cocooning Candle
– Hotstone massage met liftende decolleté crème
– Professioneel huidadvies & glas champagne

unspecified-3unspecified-1

THERAPEUTIC WORLD
Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.

De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

UNIEKE HUIDVERBETERENDE COMBINATIE
Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet.

Doel van de behandelingen door mij  is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij ik  u kan helpen.

Jennifer’s Energetic Bootcamp losse behandeling (50min)€53,50
Een intensieve workout die u huid binnen 4 weken weer in topconditie krijgt.
Bij deze behandeling word u huid op natuurlijke wijze verstevigd en spectaculair verbeterd, door de  fruitzuren & bindweefselmassage.
In kuurverband: 4x50min  €199 incl Energetic power t.w.v. €52,95

Energy Bootcamp Facebook kuur

JENNIFER’S BOTULINE SHOCK THERAPIE (105min) €85,95
Is een natuurlijke behandeling met een mini-facelift effect. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering a la minute! De combinatie van de BotulineBeauty en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert een uiterst liftend effect.
Botuline Shock Therapy Facebook Behandeling

JENNIFERS BOTULINE LOOK EYE THERAPIE (90 min) € 69,95
Een luxe en resultaat gerichte behandeling voor een stralende oogopslag.
Hoogwaardige werkstoffen met stimulerende bindweefselmassage, en een Botuline look oogmasker zorgen samen voor oogverblindende resultaten & een stralende huid. De alternatief voor rimpel fillers

Botuline Shock Therapy Facebook Behandeling

JENNIFERS FRUITZUURKUUR, SAY GOODBYE TO WRINKELS
Een resultaat gerichte fruitzuurkuur van 6 behandelingen. De huid word gladder, soepeler en gezonder.
Vertoont uw huid lijntjes of rimpels? Met deze kuur ziet u prachtige huidverbetering met een stralend resultaat.
Losse behandeling 60 min €60
                               75min € 73
Kuurbehandeling 6×60-75min €330 incl advanced skincare box t.w.v. €69 

Facebook Say Goodbye to Wrinkles kuur

Jennifers Hyaluron therapie ( 60min) € 64,95
Ultieme vocht verbeterende behandeling!
Hyaluron is een lichaamseigen stof, het zorgt voor de productie van collageen, en speelt een belangrijke rol bij de hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden neemt het percentage Hyaluron af, collageen automatische ook, waardoor we meer rimpels/lijnen krijgen, om dit te vertragen is het belangrijk om dit aan te vullen. Een luxe geavanceerde behandeling, anti age en rimpel reductie.

Hyaluron Facebook

Glycol & Mandelico therapie (40min) €50
Intensieve & doeltreffende Alpha Hydroxy Acids (AHA’s), dit zijn krachtige fruitzuren, verwijderen dode huidcellen, stimuleren de celvernieuwing en geven een frisse uitstraling, het heeft ook een antibacteriële werking. Deze behandeling is erg geschikt voor mensen met acne, rimpels, rosacea, droge huid, pigmentstoornissen, littekenweefsel. Het is een behandeling gericht op huidverbetering en het vertragen van huidveroudering.


IMG_2473 IMG_2514